Ponukový list na svadby a oslavy

PREDJEDLO:

  • Brusketa /hrianka, paradajka s bazalkou, balkánsky syr, prosciutto/
  • Šunková rolka s chrenovou plnkou, hrianka, obloha
  • Pečeňová kačacia paštéta, hrianka, obloha
  • Košík, plnený šunkou a chrenovou penou, hrianka, obloha

POLIEVKY:

  • Slepačia s domácimi niťovkami
  • Bažantia s pečeňovými haluškami /domácimi niťovkami/
  • Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami /domácimi niťovkami/

HLAVNÉ JEDLÁ:

  • Grilované kuracie prsia s pečeným zemiakom v alobale, syrová omáčka.
  • Grilovaný kurací steak obalený s prosciuttom a parmezánom, demi glace omáčka.
  • Chrumkavé vykostené kuracie stehno špikované slaninkou, francúzsky dressing.
  • Bravčová panenka v slaninkovom kabátiku, smotanové zemiačiky.
  • Bravčová panenka na smotanovo dubákovej omáčke s chrumkavou viedenskou cibuľkou.
  • Bravčová panenka SOUS-VIDE, opekané zemiaky, dubáková omáčka.
  • Bravčové líčka na červenom víne so zemiakovou kašou.
  • Morčacie prsia s orechovou plnkou, smotanová omáčka.
  • Jelenie medailóniky na brusnicovo vínovej omáčke.
  • Hovädzí steak s bylinkovým maslom a viedenskou cibuľkou.
  • 48-hodín marinovaná bravčová podbrušina