Ponukový list na svadby a oslavy
PREDJEDLO:
- Brusketa /hrianka, paradajka s bazalkou, balkánsky syr, prosciutto/
- Šunková rolka s chrenovou plnkou, hrianka, obloha
- Pečeňová kačacia paštéta, hrianka, obloha
- Košík, plnený šunkou a chrenovou penou, hrianka, obloha
POLIEVKY:
- Slepačia s domácimi niťovkami
- Bažantia s pečeňovými haluškami /domácimi niťovkami/
- Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami /domácimi niťovkami/
HLAVNÉ JEDLÁ:
- Grilované kuracie prsia s pečeným zemiakom v alobale, syrová omáčka.
- Grilovaný kurací steak obalený s prosciuttom a parmezánom, demi glace omáčka.
- Chrumkavé vykostené kuracie stehno špikované slaninkou, francúzsky dressing.
- Bravčová panenka v slaninkovom kabátiku, smotanové zemiačiky.
- Bravčová panenka na smotanovo dubákovej omáčke s chrumkavou viedenskou cibuľkou.
- Bravčová panenka SOUS-VIDE, opekané zemiaky, dubáková omáčka.
- Bravčové líčka na červenom víne so zemiakovou kašou.
- Morčacie prsia s orechovou plnkou, smotanová omáčka.
- Jelenie medailóniky na brusnicovo vínovej omáčke.
- Hovädzí steak s bylinkovým maslom a viedenskou cibuľkou.
- 48-hodín marinovaná bravčová podbrušina