Obedové menu na tento týždeň

Pondelok 17.2.2020

Polievka: 1. Fazuľová sladká/1/
  1. 120 g Steak z bravčovej panenky, dubáková omáčka, opekane zemiaky, šalát (1,3,7)
  2. 120 g Morčacie mäso na Maďarský spôsob, cestovinové vruty, uhorka (7)
  3. 150 g Bravčový perkelt, zemiakový prívarok, chlieb (1)
  4. 120 g Vyprážaný Camembert, hranolky, tatárska/čučoriedková/ omáčka (1,3,7)

Utorok 18.2.2020

Polievka: 1. Vývar s cestovinou (7),
  1. 120 g Vyprážané kuracie prsia s tekvicovými semiačkami, ryža, kompót/1,3,7/
  2. B) 120 g Bravčové karé na červenej paprike, varené zemiaky s vňatkou, miešaný šalát(1,3,7)
  3. C) 120 g Viedenská roštenka, ryža, uhorka /1,3,7/
  4. D) 120 g Srnčie ragú v zemiakovej placke, kyslá obloha(1,3,7)
  5. E) 300 g Osúchy plnené so syrom a šunkou, ovocie(1,3,7)

Streda 19.2.2020

Polievka: 1.Frankfurtská s párkom /1,8/
  1. 120 g Košické rezne, 1/2 ryža,1/2americké zemiaky, miešaný šalát (1,3)
  2. 120 g Kuracie „ GORDON BLUE“ ,1/2ryža,1/2americké zemiaky, miešaný šalát (1,3)
  3. 250g Býčie žľazy na paprike, chlieb/1/
  4. 120g Azu po tatársky, slovenská ryža, uhorka /1,7/
  5. 300g Rezance s džemom a makom, ovocie/1,3,7/

Štvrtok 20.2.2020

Polievka: 1.Morčacia s niťovkami /1/
  1. 120 g Bačovský rezeň, varené zemiaky s vňatkou, miešaný šalát (1,3,7)
  2. 120 g Kuracie prsia s broskyňou, ryža, kompót (7)
  3. 120 g Vyprážané kuracie pečienky, zemiaková kaša, uhorka(1,3,7)
  4. 120 g Pečený diviak, moravská kapusta, domáce knedle(1,3,7)
  5. 300 g Žemľovka s tvarohom a jablkami (1,3,7)

Piatok 21.2.2020

Polievka: 1. Karfiolová /1/
  1. 120 g Staročeská krkovička, kolienka, uhorka (1,3,7)
  2. 120 g Prírodné morčacie prsia so zeleninou, opekané zemiaky, šalát(1,3,7)
  3. 120 g Kuracie rezne v bylinkovom cestíčku, ryža, kompót (7)
  4. 120 g Vyprážané rybie filé, hranolky, tatárska omáčka (1,3,7)
  5. 300 g Marhuľové knedličky s orechmi a práškovým cukrom (1,3,7)

Sobota 22.2.2020 – MENU 4,50€

Polievka: 1.Slepačia s mušličkami (1,3)
  1. 120 g Falošné žabie stehienka v syrovom cestíčku, zemiaková kaša, šalát, šalát (1,3,7)
  2. 120 g Grilovaná bravčová krkovička, opekané zemiaky, šalát (1,3,7)
  3. 120 g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka (1,3,7)

Nedeľa 23.2.2020 – MENU 4,50€

Polievka: Vývar s cestovinou(1,3)
  1. 120 g Vyprážané kuracie prsia, zemiaková kaša, uhorka (1,3,7)
  2. 120 g Morčací stroganov, ryža, miešaný šalát(1)
  3. 150 g Vyprážaný karfiol, hranolky, tatárska omáčka (1,3,7)

Hodnota stravnej jednotky je 4,30 €

Objednávky 0902 391 193, 036/62 24959

Hmotnosť jedál je uvedená v surovom stave


Alergény: pri jedle sú zobrazené ( v zložených zátvorkách )

1.obilniny, 2.kôrovce, 3.vajcia, 4.ryby, 5.arašidy, 6.sója, 7.mlieko, 8.orechy, 9. zeler, 10.horčica, 11.sezam, 12.siričitany

 

Komentáre sú uzavreté.